• Suunnittelu

  • Toteutus

  • Ylläpito

WWW-HOTELLI

Joustava ja nykyaikainen vaihtoehto kaiken kokoisille verkkosivustoille. Kotisivutila jonka kulurakenne on erinomainen kaikenlaiseen käyttöön. Perus www-sivutilaksi taikka raskaamman sivuston alustaksi..

Lue lisää..
VIRTUAALIPALVELIN

Suomessa sijaitsevia korkean käytettävyyden virtuaalipalvelimia räätälöidysti kaikkiin tarpeisiin. Alustana luotettava KVM-virtualisointiympäristö. Saatavilla niin Linux kuin Windows pohjaisena..

Lue lisää..
INTRANET

Intranet palvelumme avulla voit keskittää aineistonhallinnan yhteen kanavaan ja edesauttaa organisaatiosi tiedonkulkua. Intranet palvelun avulla on helppo hallita käyttäjiä ja käyttäjäryhmiä sekä sitä, mihin informaatioon he pääsevät käsiksi.

Lue lisää..
WWW-SIVUSTOT / iQWEBBI

Olemme tuotteistaneet www-sivustoihin soveltuvan palvelukokonaisuuden, joka vastaa kaikkiin erilaisten yritysten tarpeisiin. iQWebbi on SaaS palvelu jossa hoidamme teidän puolesta niin www-sivuston ylläpitoa kuin tarpeenvaatiessa sisällön luontia.

Lue lisää..
VERKKOKAUPPA / iQSHOP

Olemme tuotteistaneet verkkokaupan alustaksi soveltuvan palvelukokonaisuuden, joka vastaa kaikkiin erilaisten yritysten tarpeisiin. iQShop on SaaS palvelu jossa hoidamme teidän puolesta verkkokaupan teknisen toiminnan verkkomaksuista varastonhallintaan sekä graafisen ulkoasun.

Lue lisää..