q
Suunnittelu & määrittely

Uskomme sanontaan hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.

 

Oli kyse sitten graafisesta työstä taikka ohjelmisto toteutuksesta niin koemme järkeväksi että käytämme aikaa itse suunnitteluun ennen toteutusta. Kustannustehokkaat ratkaisumme ovat auttaneet jo monia asiakkaitamme ja uskomme että voimme auttaa myös montaa muuta tulevaisuudessa.

 

Ole hyvä ja ota yhteyttä meihin jos kaipaat jotain ideaa miettimääsi ongelmaan.

Lue lisää..
Rautalangan vääntelyä

Visuaalinen ilmaisu ei kulje käsikädessä ajatusmaailman kanssa useinkaan. Teemme tarpeenvaatiessa projektille rautalankaan perustuvan mallinnuksen niin sivukarttaanpohjautuvan tekstin kuin graafisen yleisilmeen osalta.

 

Jotta vältymme tilanteilta ”en minä kyllä tätä ajatellut” niin teemme aina jokaiseen tapaukseen räätälöidyn rautalangan ennen toteutuksen alkua.

Lue lisää..
q
q
Yritysilmeen luontia

Nykypäivänä ei ole enää yhdentekevää milta asiat näyttää. Kuvittele mielikuva käytettyjä autonvaraosia myyvästä yrityksestä jolla sivustot ovat tasolla ”niitä ei ole?” ja jos asiakas nyt sattumalta eksyy toimitiloille niin haluttu osa on tuolla jossain.. Hae itse ja maksa kassalle kun lähdet?

 

Oikea tapa on se, että yrityksellä on siistit ja informatiiviset sivut josta asiakas voi lähettää tiedustelun mallilla ”Onkohan teillä tämän auton hyväkuntoista ovea ja mitä se maksaa kun lähetätte sen lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen? Maksutavat tilaukselle?”

 

Jotta tuo on mahdollista niin tarvitaan toimiva yritysilme sekä järkeistetty toimintaa ohjaava www-sivusto ja verkkokauppa, jossa logo + värimaailma vastaavat haluttua lopputulosta.

Lue lisää..
Markkinointi strategia

Saamme rakennettua hyvinkin edullisesti verkkosivut taikka verkkokaupan. Oikeasti edullisesti!

Todellisuus kun on kuitenkin se, että vaikka miten rakentaisimme hakukoneoptimoitua sivustoa ei se välttämättä tuo toivottua lopputulosta vaan tarvitaan järeämpiä keinoja:
– Teemme kokonaisvaltaisia markkinointisuunnitelmia ja strategioita.
– Toteutamme tilauksesta halutunlaisen boosterin joka näkyy ja tuo palveluusi taikka uutteen tuotteeseesi ostavia asiakkaita.

 

Kauttamme saatavia markkinointikampanjoita on esimerkiksi seuraavat:

 

  • Lehtimainonta
  • Radiomainonta
  • TV-spotti
  • Taksimainokset
  • Flyer jakelu
  • Google Adwords kampanjat
  • Facebook kampanjat
  • Bannerimainonta
Lue lisää..
q